Iako ne možete podići željenu knjigu u tiskanom obliku, članovima Knjižnice kao i onima koji do sada to nisu bili, dostupna je posudba e-knjige putem Zaki Book aplikacije. Upute za preuzimanje i instaliranje aplikacije kao i pravila posudbe možete pronaći na našim stranicama slijedeći poveznicu ispod. Trenutno je dostupno samo nekoliko naslova ali taj broj će se vremenom povećavati.

Kako posuđivati e-knjige:

Postojeći članovi (samo odjel za odrasle) moraju preuzeti PIN (ako to već nisu) kontaktirajući nas na email: knjiznica.kutina@gmail.com
Na taj mail morate poslati:

  1. Vaše Ime i prezime
  2. Broj važeće iskaznice

Novi članovi (stariji od 16. godina) moraju ispuniti e-pristupnicu te im nakon obrade šaljemo broj iskaznice i PIN na email koji će upisati u pristupnici.

Do 31.05.2020.g. svim novim članovima poklanjamo besplatnu članarinu (samo za čitanje e-knjiga) do kraja svibnja. Postojeći članovi, kojima je istekla članarina, također mogu, do kraja svibnja, uslugu čitanja e-knjiga ostvariti besplatno.

Ukoliko Vam nešto nije jasno ili imate problema s posudbom slobodno nam se javite u komentaru ispod, na email (suzanaknjiznica@gmail.com, knjiznica.kutina@gmail.com) ili na društvenim mrežama.